II seminari de patrimoni geològic i la gestió del territori en el Pirineu i Prepirineu

Estem contentes de poder-vos anunciar la realització del Segon Seminari sobre Patrimoni Geològic i Gestió del Territori en el Pirineu i Prepirineu. Aquest any el seminari constarà d’un webinar (28 d’octubre) i d’una sortida-taller (30 d’octubre).
De nou, el seminari vol ser un punt de trobada, un espai obert d’intercanvi que generi coneixement i debat a partir de les experiències que s’aportin. Aquesta segona edició està dedicada als inventaris locals de patrimoni geològic i es realitzarà un taller on es debatrà sobre metodologies d’inventariat, conservació i divulgació del patrimoni geològic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s